Tag familen med på camping på Møn

Tag på camping i centrum af Møn og oplev den enestående natur og de utallige oplevelser, den charmerende ø har at byde på. På Stege Camping bor du midt på unikke Møn, og der er derfor kort afstand til seværdigheder som Møns Klint, Mølleporten og Kong Asgers Høj.


Familievenlig camping i hyggelige omgivelser

Vi tilbyder familievenlig camping på helårscampingpladsen i Stege, der er hovedbyen på Møn. På vores lille og hyggelige campingplads er der plads til alle, der drømmer om en ferie på vores fantastiske ø. Med en beliggenhed blot få minutters gang fra byens torv og en halv kilometer fra vandet er Stege Camping det oplagte udgangspunkt for en ferie på Møn.

Dramatisk natur og charmerende byer

Med campingpladsens centrale beliggenhed har du aldrig langt til de fantastiske oplevelser, som Møn byder på. Med unikke naturspots, charmerende handelsbyer og lokal kunst og kultur får du en ferie ud over det sædvanlige. Helt særligt for Møn er selvfølgelig den kendte og dramatiske Møns Klint, der byder på overvældende naturoplevelser, som du ikke finder andetsteds i Danmark. Med base på Stege Camping får du altså muligheden for at skabe minder for livet enten med venner, familie eller bare for dig selv

Lejrchefen tager hånd om plads og gæster

Stege Camping har  lejrchef, Brian Arnsfeldt Hansen. Brian sørger for den daglige drift og vedligehold af pladsen. Lejrchefen er tæt på pladsen det meste af sæsonen, hvilket gør det nemt for dig at komme i kontakt med ham, hvis der skulle være det mindste.

God camping